Doner en konferencebillet, giv en gave via MobilePay 41023

Hvem er Kvinder i Netværk, Danmark

Kvinder i Netværk er en tværkirkelig bevægelse, der er kaldet til at formidle vækkelse, frihed og udrustning til kvinder i Danmark.

Gennem arrangementer og netværksbygning vil vi inspirere den enkelte til tro, tilbedelse og efterfølgelse af Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.

Arbejdet i Danmark udspringer af Kvinner i Nettverk, Norge. Kvinner i Nettverk, Norge blev grundlagt i 1990.

I 2011 gik arbejdet over fra at være en National Kvindekonference til Nordisk Kvindekonference med deltagere fra Island, Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Kvinder i Netværk, Danmark startet i 2013. I fællesskabet som opstår når kvinder er sammen på tværs af kirkeskæl, på konferencer og arrangementer, oplever vi at kvinder mødes af Gud.

 

Initiativtager til Kvinder i Netværks arbejde i Danmark er Sigrun Fryd. Hun kommer oprindeligt fra Bergen i Norge, men er dansk gift. Bor nu i Randers med mand og fem børn. Familien har været missionærer på Taiwan i 14 år, hvor de arbejdede med menighedsplanting igennem Ungdom med Opgave.

Lederteamet i Danmark består af Sigrun Fryd, Lone Kauczki, Kjersti Dirksen, Berit Hans Pedersen og Jane Ovesen.

 

Vi tror mere end nogen gang, at Gud rejser skarer af kvinder op, som kender Ham og som brænder i sine hjerter efter at gøre Ham kendt. Derfor er det med stor taknemlighed og glæde at vi går videre i arbejdet.

Indkaldelse til Generalforsamling 19/3-2023

Den 19/3.2023 kl 15.00 afholdes den årlige generalforsamling i foreningen Kvinder i Netværk Danmark.

Interesserede i vores arbejde er velkomne.

Sted: Thujalunden 16, 8690 Randers Sø

Hent dagsorden til Generalforsamlingen 19/3-23 her.