Hvem er Kvinder i Netværk, Danmark

Kvinder i Netværk er en tværkirkelig bevægelse, der er kaldet til at formidle vækkelse, frihed og udrustning til kvinder i Danmark.

Gennem arrangementer og netværksbygning vil vi inspirere den enkelte til tro, tilbedelse og efterfølgelse af Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.

Arbejdet i Danmark udspringer af Kvinner i Nettverk, Norge. Kvinner i Nettverk, Norge blev grundlagt i 1990.

I 2011 gik arbejdet over fra at være en National Kvindekonference til Nordisk Kvindekonference med deltagere fra Island, Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Kvinder i Netværk, Danmark startet i 2013. I fællesskabet som opstår når kvinder er sammen på tværs af kirkeskæl, på konferencer og arrangementer, oplever vi at kvinder mødes af Gud.

 

Initiativtager til Kvinder i Netværks arbejde i Danmark er Sigrun Fryd. Hun kommer oprindeligt fra Bergen i Norge, men er dansk gift. Bor nu i Randers med mand og fem børn. Familien har været missionærer på Taiwan i 14 år, hvor de arbejdede med menighedsplanting igennem Ungdom med Opgave.

Lederteamet i Danmark består af (fra venstre til højre på billedet) Kjersti Dirksen, Lone Kauczki, Jane Ovesen, Sigrun Fryd og Berit Hans Pedersen.

 

Vi tror mere end nogen gang, at Gud rejser skarer af kvinder op, som kender Ham og som brænder i sine hjerter efter at gøre Ham kendt. Derfor er det med stor taknemlighed og glæde at vi går videre i arbejdet.

Foreningen Kvinder i Netværk

Indkaldelse til generalforsamling

Den årlige generalforsamling afholdes tirsdag 2. april 2024 kl. 17.00 til 17.30.

Enhver der tilslutter sig foreningen Kvinder i Netværks “Formål og vision” j.fr. vedtægterne er velkomne til at deltage i generalforsamlingen.
Generalforsamlingen foregår i år online via Messenger. Ønsker du at deltage send en e-mail til: kontakt@kvinderinetvaerk.dk

Link til dagsorden for generalforsamlingen.
Link til vedtægter.